Steuerhexe internationale Buchhaltung, nemzetközi könyvelés MÉRLEGKÉPES KÖNYVELÉS, BÉRSZÁMFEJTÉS, ADATVÉDELEM Steuerhexe internationale Buchhaltung, nemzetközi könyvelés | Steuerhexe internationale Buchhaltung, nemzetközi könyvelés

Kontakt

office@steuerhexe.eu

+43 676 550 7678


Informationen zu E-Commerce und Mediengesetz

Adatvédelem

Tájékoztatási kötelezettség nyilatkozat
(Adatvédelmi nyilatkozat)

Személyes adatainak védelme különösen fontos nekünk. Ezért adatait kizárólag a törvényi rendelkezéseknek megfelelően dolgozzuk fel (Ausztriában: DSGVO, TKG 2003; Magyarországon: DSGVO, Infotv). Adatvédelmi nyilatkozatunkban tájékoztatjuk Önt a weboldalunk látogatásával kapcsolatos adatok feldolgozásáról.

Kapcsolatfelvétel velünk
Ha Ön e-mailen keresztül felveszi velünk a kapcsolatot, az Ön által megadott adatokat megkeresésének feldolgozásához, valamint esetleges kérdéseinek megválaszolásához 6 hónapig tároljuk. Ezeket az adatokat nem adjuk tovább az Ön hozzájárulása nélkül.

Az Ön jogai
Önt az adatkezeléssel kapcsolatban alapvetően következő jogok illetik meg: az Önre vonatkozó személyes adatokról való tájékozódás, azok helyesbítése, törlése („az elfeledtetéshez való jog”), kezelésének korlátozása, a profilalkotás és az automatizált adatkezelés elleni tiltakozás, az adathordozhatósághoz való jog. Ha úgy véli, hogy az Ön adatainak feldolgozása az adatvédelmi törvény előírásaiba ütközik vagy az Ön adatvédelmi jogai bármilyen módon sérültek, panaszt tehet az adatvédelmi felügyeleti hatóságnál. Ez Ausztriában az Adatvédelmi Hatóság (Datenschutzbehörde), Magyarországon a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (https://naih.hu).

A következő módokon érhet el minket:
Steuerhexe e.U. / Steuerhexe Kft.
Rita Herendi BSc
+43 676 550 76 78
office@steuerhexe.eu

Üdvözlet | Szolgáltatások | Hírek | Kontakt | Impresszum | Adatvédelem

Steuerhexe - 2017